Engie.

Engie, voorheen GDF SUEZ is een Frans multinationaal energiebedrijf  tegenwoordig ook het grootste nutsbedrijf ter wereld

ENGIE Nederland is actief op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt.

Gulf Gas and Power

Gulf Gas and Power is al 119 jaar actief op de energiemarkt. Sinds 2017 zijn ze gestart met de verkoop van gas en elektra voor ondernemers.

PZEM

PZEM is per 1 maart 2017 de nieuwe naam voor Delta Energy. PZEM is misschien niet de meest bekende energieleverancier maar ze waren al voor de liberalisering van de energiemarkt de op drie na grootste leverancier van Nederland. Op dit moment is PZEM nog een van de weinige leveranciers die volledig Nederlands is en is PZEM sinds kort de grootste windenergielevancier van Nederland

Eneco

Eneco is een Nederlandse energieonderneming in handen van drieënvijftig Nederlandse gemeenten waarvan de gemeente Rotterdam de grootste is.

Eneco behoort bij de kopgroep van duurzame energiebedrijven in Nederland.

Essent

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. De thuismarkten zijn Nederland en België.

Kenter (meetbedrijf)

Liander Meetbedrijf is per 1 mei 2016 Kenter. Een onafhankelijk en zelfstandig onderdeel van Alliander met een heldere ambitie: wij zijn het startpunt voor zakelijke relaties die nóg kostenbewuster en duurzamer willen ondernemen. Kenter meet energie.

Joulz Meetbedrijf

Joulz is per 1 februari 2017 de nieuwe naam van Stedin Meetbedrijf. Ze zijn onderdeel van de Eneco Group en een dochteronderneming van Stedin Netbeheer. Sinds de liberalisering van de energiemarkt is Joulz Meetbedrijf een zelfstandig meetbedrijf in de energiesector.

SmartDodos

SmartDodos is een online service waarmee u uw energieverbruik kunt monitoren. Door het gasverbruik per uur en het elektriciteitsverbruik per kwartier te monitoren, is heel eenvoudig na te gaan waar de grootste energieverbruikers in uw bedrijf of organisatie zitten
Bewustwording wordt gecreëerd door inzicht. Hierdoor zijn besparingen van 5% tot 15% (tot 10% op het primaire energieverbruik) op de totale energiekosten mogelijk

Pro Light

Pro light is een aanbieder van kwalitatief en hoogwaardig led oplossingen. In de afgelopen jaren heeft Pro led veel ervaring expertise opgebouwd met het leveren van energiezuinige led verlichting.

De led oplossingen vinden hun weg naar diverse omgevingen. Denk hierbij aan kantoren, werkplekken, magazijnen, productieomgevingen, scholen en zorg.

Xperal

Zonne-energie is dé energie van vandaag. Xperal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie voor zowel particulieren als bedrijven. Ze zijn leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling. Ze hebben jarenlange ervaring in zowel zonnepanelen als dakconstructies.

Smits van den Broek

Terugvragen energiebelasting
Enro Energy ondersteunt, analyseert en controleert verzoeken voor clusteringenergiebelasting. Wanneer bedrijven meerdere elektra aansluitingen hebben, kunnen ze in aanmerking komen voor clusteringenergiebelasting. Met deze regeling hoeven de bedrijven aanzienlijk minder energiebelasting te betalen. Daarnaast is het mogelijk om de teveel betaalde energiebelasting terug te vorderen tot 5 jaar. Met deze regeling kan de ondernemer duizenden euro’s terug ontvangen aan te veel betaalde energiebelasting. Smits van den Broek zorgt voor de teruggave van de te veel betaalde energiebelasting.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken