Duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

 

Voor onze samenleving en het milieu, moeten we oplossingen voor duurzame energie vinden. Zonne-energie is dé energie van vandaag.

De overheid werkt aan een ideale toekomst als het om energie gaat: duurzame energie, energiebesparing, maar ook betaalbare energie voor iedereen. Daarvoor zijn meerdere instrumenten ingesteld, waaronder de duurzaamheidslening. Deze lening maakt het financieel aantrekkelijk om te investeren in energiebesparing.

Zonne-energie is een schonere, veiligere investering voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. U kunt meteen uw elektriciteitsrekening zien dalen, genieten van de onafhankelijkheid van stijgende energiekosten en het verhogen van de waarde van uw huis of bedrijfspand.

 

 Voordelen zonne-energie:

  • flink besparen op energiekosten
  • onafhankelijk van prijsstijgingen elektriciteit
  • verhoging waarde woning of bedrijfspand
  • beter energielabel
  • lange levensduur
  • beter voor het milieu
  • jaarlijks rendement 15 tot 20% op uw investering

 

Subsidie

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+) kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa. De kostprijs van duurzame energie is hoger dan die van grijze energie. De SDE+ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van grijze energie en die van duurzame energie over een periode van maximaal 15 jaar.

Wilt u als ondernemer of (non)profit instelling investeren in zonnepanelen? Dan is de SDE+ wellicht interessant voor u. SDE+ is voor Fotovoltaïsche zonnepanelen (zon-PV) met een vermogen van > 15 kWp, waarbij vereist is dat de installaties worden aangesloten op een grootverbruikersaansluiting (meer dan 3 x 80A)

Asbest

Vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden. Asbestsanering is aan strenge wettelijke eisen verbonden. De overheid stimuleert asbestsanering middels subsidies zoals “subsidieregeling verwijderen asbestdaken” en de “nadere subsidieregels asbest eraf, zonnepanelen erop”.

EIA, KIA, MIA en VAMIL

Naast bovengenoemde subsidieregelingen zijn mogelijk de EIA, KIA, MIA en/of VAMIL interessant voor uw investeringen in energiezuinige en/of milieuvriendelijke technieken.


Enro energy werkt samen met Xperal, een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie voor zowel particulieren als bedrijven. Ze zijn leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling.

Adres: Risseweg 3a, 6004 RM Weert

Telefoon: +31 (0) 495-622820